maanantai 15. helmikuuta 2010

Uskallatko?

USKALLATKO?-NETTISIVUT ON AVATTU! KÄYHÄN VIERAILEMASSA: www.uskallatko.fi


Jos Herra suo, keskiviikkona 17.3. yliopiston alueella pyörii outoja tyyppejä pukeutuneina Uskallatko?-tekstillä varustettuihin t-paitoihin. Mitäs ihmettä?

Tempauksen takana on KRS:n Henkselitiimi, joka lähti toteuttamaan visiota nuoria aikuisia tavoittavasta toiminnasta:
"Tavoitteena on näkyä uskovina arjessamme, herättää opiskelukavereita kyseenalaistamaan yleinen ajattelutapa ja mahdollistaa keskusteluja. Tempausta mainostetaan muun muassa nettisivujen, mainosvideopätkien, ruokalaiskujen ja mahdollisesti lehtijutun muodossa, joten kyseisenä päivänä kaikki tulevat tietämään, mistä on kyse."
Viestiä on jo viety eteenpäin eri seurakunnissa ja paidatkin on jo laitettu tilaukseen.

Jos haluat olla mukana, laita s-postia osoitteeseen jarmo.kailio(at)jyu.fi ja pääset mukaan maililistalle, johon infoa putoilee tapahtuman lähestyessä. Samalla voit mainita, jos haluat olla mukana auttamassa tempauksen käytännön toteutuksessa. Tiistaina 16.3. osallistujat tapaavat opiskelijaravintola Ilokiven yläkerrassa klo 17 alkaen.

Tiimiltä vielä seuraavanlaisia terveisiä:
"Tempaus on suuri yhteinen ponnistus ja vaatii paljon rukousta. Voisitko ottaa päivän säännölliseksi rukousaiheeksesi ja viedä tietoa asiasta ystäväpiiriisi ja soluusi? Pyydetään Jumalalta viisautta ja apua käytännön järjestelyihin, mutta ennen kaikkea muistetaan yliopistoa ja opiskelijoita. Herra on uskollinen ja vaikuttaa oman hyvän tahtonsa tapahtumisen!"

Yliopiston NG-posse on ehdottomasti mukana tässä, eikö?


-Mikko-

3 kommenttia:

  1. Totta kai ollaan mukana! :) Uskallusta ja rohkeutta kaikille!

    VastaaPoista
  2. Paitoja tilattiin muuten myös ylimääräisiä, eli myöhäisherännäiset voivat laittaa vielä Jarmolle postia.

    Olette aika ihania!

    VastaaPoista
  3. Kivasti Stefan Gustafsson kiertää luennoimassa muilla yliopistopaikkakunnilla ensi viikolla. Eli nyt jos koskaan kannattaa rukoilla opiskelijaherätystä Suomeen.

    VastaaPoista