torstai 1. syyskuuta 2011

Ah! Uusi syksy - järjestömessuilla taas homma käyntiin!

Syksy 2011 - mistä asioista mahdamme muistaa sen vuosien päästä? Vesisateesta? Asuntohuolista? Kasvaneista opiskelupaineista vai kiristyneestä rahatilanteesta?

Vai kenties siitä, että saimme olla mukana näkemässä, kuinka Jumala liikkui Jyväskylän yliopistolla, meidän elämässämme ja koko kaupungissa - saimme antaa omat lahjamme, kykymme ja epäonnistumisemme hänelle ja nähdä, että Isän varastoista ei antaminen loppunut kesken. Saimme taas ymmärtää, että Jumalan puolelta ei ole mitään rajaa sille, mitä hän voi tehdä - THERE IS SO MUCH MORE.

Jälleen kerran etsivälle on luvattu löytämistä, oveen hakkaavalle oven avautumista ja pyytävälle saamista - pidetään näistä kiinni.

Huomenna perjantaina startataan vuotta käyntiin perinteisesti järjestömessujen muodossa - pöytä on katettu jäätelöllä. Mikäli aikataulusi antavat myöden, puske paikalle jakamaan jäätelöä ja hyvää mieltä uusille opiskelijoille. Aloitellaan siinä 8.30 viimeistään! C-rakennuksen aulassa siis.

Ensi viikolla olis jo tarkoitus löytää kokoontumisaikoja viikon varrelta. Seurailepa ilmoittelua ja valmistaudu innostamaan muita tai ottamaan vastaan innostumista. Kumpikin on yhtä tärkeää. Otetaan rukouksella ja kiitoksella vastaan se, mitä Jeesus on tälle syksylle varannut!

"For this reason...fan into flames the gift of God that is within you..." (2. Tim. 1:6)

-Mikko-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti